Kallelse till extrastämma 12:e november 2018

Medlemmarna kallas till extrastämma måndagen 2018-11-12 kl 19:00 hos Lars Torsell i syfte att ta beslut om Styrelsens framställan om att bilda en gemensamhetsanläggning för drift och förvaltning av de gemensamma luftavfuktarna.

Vi påminner om vikten att närvara personligen eller genom ombud med [wpfilebase tag=fileurl id=163 linktext=fullmakt /]. 

Stämmobeslutet omfattar samtliga medlemmar, även de fastigheter som inte är anslutna till avfuktningsanläggningarna. I vår ansökan till Lantmäteriet som man skriver på separat framgår sedan vilka fastigheter och delägare som har andelstal i avfuktarna.

Fördelarna med att ansluta gemensamhetsanläggningen till samfällighetsföreningen är  en samordnad och reglerad förvaltning, både tekniskt och ekonomiskt. Omvänt, om man inte har en förening så måste alla delägare i gemensamhetsanläggningen vara överens om alla beslut i konsensus och om det blir problem med att samla in pengar för underhåll och elräkningar så måste sådana ärenden drivas privat i domstol.

Senaste gången föreningen fattade ett liknande beslut enligt Styrelsens framställan var på extrastämman 2010.  Då fattades beslutet att de nya sophanteringsanläggningarna skulle förvaltas av föreningen.

 

 

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.